You currently have Javascript disabled!

Facility managers vragen steeds vaker om tijd- en aanwezigheidsregistratie

Geplaatst: 20-10-2021

UTRECHT – Vorige week presenteerde CleanJack tijdens de Vakbeurs Facilitair haar Checkpoints. CleanJack merkt al jaren dat facility managers in toenemende mate behoefte hebben aan tijd- en aanwezigheidsregistratie van schoonmaakmedewerkers. De Vakbeurs Facilitair was dan ook dé plek om de nieuwe functionaliteit onder de aandacht te brengen.

Checkpoints zijn digitale chips (RFID-tags) in een ruimte of op een machine, die het schoonmaakproces realtime monitoren. En realtime inzicht geven wie op welke locatie aan het werk is. Ze zijn een betrouwbaarder alternatief voor de papieren afvinklijsten.

Een zorg minder voor facility managers
En dat betekent een zorg minder voor facility managers. Zij zijn af van de smoezelige omgekrulde A4’tjes in de toiletten. Ook hoeven zij zich niet langer af te vragen of echt is schoongemaakt, of alleen afgevinkt.
Digitale registratie geeft het vertrouwen dat wat is afgesproken ook daadwerkelijk wordt uitgevoerd. Het laat zien dat je met een professionele schoonmaakpartner te maken hebt. Een partner die staat voor zijn afspraken én voor zijn mensen.
Hetzelfde systeem geeft schoonmaakmedewerkers immers de garantie dat zij de tijd die voor een taak staat, ook krijgen om deze uit te voeren. Niet voor niets is tijd- en aanwezigheidsregistratie steeds vaker een eis in het schoonmaakbestek.

Gedetailleerd inzicht in taakuitvoering
Checkpoints zijn de nieuwe aanvulling op de huidige CleanJack-registratie van aankomst- en vertrektijden van schoonmaakmedewerkers. Door deze chips in een ruimte op te hangen of op machines te bevestigen, monitor je realtime:
– de tijden waarin een taak is uitgevoerd en door wie
– welke machines in gebruik zijn en door wie
– de taakuitvoering in subruimtes zoals toiletten, hotelkamers, schoollokalen, entreehal, boardroom, trappenhuizen, et cetera
– of schoonmaakmedewerkers de juiste schoonmaakroute volgen

Relevant:

Dag van de Schoonmaker

Lees meer

GRIP Facility en CleanJack gaan samenwerken

Lees meer

Bezoek CleanJack bij Interclean STAND 05.524 10-11-12-13 mei 2022

Lees meer

Relevant:

Het laatste nieuws

Dag van de Schoonmaker

Dag van de Schoonmaker

15 juni dag voor de schoonmaker? Voor CleanJack is het 365 dagen per jaar dag van de schoonmaker! Waar zouden we zijn al...

GRIP Facility en CleanJack gaan samenwerken

GRIP Facility en CleanJack gaan samenwerken

Hoe mooi is het als 2 automatiseerders in facilitaire dienstverlening samen mogen werken aan hetzelfde project bij een g...

Bezoek CleanJack bij Interclean  STAND 05.524 10-11-12-13 mei 2022

Bezoek CleanJack bij Interclean STAND 05.524 10-11-12-13 mei 2022

Van 10 - 13 mei verandert RAI Amsterdam 4 dagen lang in het mekka van de professionele schoonmaak. Interclean is de groo...