You currently have Javascript disabled!

Grip op schoonmaak. Eenvoudig en duidelijk.

Is de schoonmaker nu wel of niet geweest? En zijn alle taken wel uitgevoerd? 

Met CleanJack zijn de gewerkte uren en de uitgevoerde taken altijd glashelder! Zo voorkomt u discussie. CleanJack is een kloksysteem speciaal voor de facilitaire dienstverlening. 

Het werkt eenvoudig: plak het CleanJack kastje tegen de muur en geef medewerkers een druppel waarmee zij in- en uitklokken. Uren en uitgevoerde werkzaamheden staan direct in uw eigen online dashboard. Simpel en doeltreffend!

Veel kleinere locaties? Dan biedt de CleanJack App uitkomst! Installeer 'm op de telefoon  van de schoonmakers en start direct.

Bereken uw voordeel
Overal en altijd inzichtOveral en altijd inzicht
Nooit discussie over urenNooit discussie over uren
Optimale kosten beheersingOptimale kosten beheersing
Werk volgens<br>de regelsWerk volgens
de regels
Koppelen met ieder systeemKoppelen met ieder systeem

CleanJack proces management. Hoe werkt het?


Werkafspraken worden vastgelegd in het online manager systeem. Vervolgens worden de planningen en roosters gemaakt.

Schoonmakers melden zich aan op de werklocaties. De taken verschijnen in de App op hun telefoon of op de CleanJack wandterminal op locatie. Specialisten ontvangen digitale werkbonnen op hun mobiele telefoon.

Leidinggevenden kunnen het proces real time volgen. En tijdig bijsturen als het nodig is. Als het werk klaar is, wordt de eindtijd geregistreerd en uitgevoerde taken gerapporteerd.

Uitgevoerde taken  en werktijden verschijnen direct in het online manager systeem. Rapportages rollen eenvoudig uit het systeem. Gegevens kunnen ook automatisch worden doorgestuurd naar boekhoudprogramma's of loonadministratiesystemen.

Totaal aantal schoonmakers
Aantal uren per schoonmaker per week
Bruto uurtarief schoonmaker
Verschil geplande uren gewerkte uren
%
Aantal rayonleiders (FTE)
Bruto uurtarief admin/rayon management
Administratietijd per dag (in minuten)
Minder fouten in urenverwerking en verloning
%

Voordelen

“Nieuwe klanten reageren enthousiast als ze horen dat wij het systeem van CleanJack gebruiken. Het geeft ons echt een meerwaarde in het offertetraject.”
- Blinck Schoon | Anton Vinck

Koppel CleanJack eenvoudig aan uw boekhoudprogramma of loonadministratiesysteem

Bij CleanJack geloven we in samenwerken. Een koppeling met andere programma’s zorgt ervoor dat u geen dubbel werk heeft. De gegevens die in het ene systeem worden ingevoerd, staan ook automatisch in het andere systeem. Zo werkt u efficiënt en neemt de kans op fouten af. CleanJack heeft koppelingen met de belangrijkste systemen in de markt. Staat uw boekhoudprogramma of loonadministratie systeem er nog niet tussen? Via de CleanJack API is een koppeling zo gemaakt.

Ieder bedrijf binnen de EU is verplicht om een systeem voor tijdregistratie beschikbaar te stellen

Zo oordeelde het Europees Hof van Justitie op 14 mei 2019. Dit betekent niet dat we terug gaan naar de ouderwetse prikklok op de foto maar wel dat iedere werkgever verplicht is om een objectief, betrouwbaar en toegankelijk systeem voor het registreren van gewerkte uren te implementeren. In Nederland is in de Arbeidstijdenwet geregeld dat de gewerkte uren altijd moeten worden bijgehouden. De Europese uitspraak is in Nederland een nadrukkelijke reminder voor bedrijven om werktijdregistratie effectief toe te passen.

Nieuws

Bezoek CleanJack bij de Schoonmaakvakdagen in Houten

Bezoek CleanJack bij de Schoonmaakvakdagen in Houten

Na succesvolle deelnames aan de Schoonmaak Vakdagen is CleanJack ook dit jaar weer van de partij op 15 en 16 november 20...

Dag van de Schoonmaker

Dag van de Schoonmaker

15 juni dag voor de schoonmaker? Voor CleanJack is het 365 dagen per jaar dag van de schoonmaker! Waar zouden we zijn al...

GRIP Facility en CleanJack gaan samenwerken

GRIP Facility en CleanJack gaan samenwerken

Hoe mooi is het als 2 automatiseerders in facilitaire dienstverlening samen mogen werken aan hetzelfde project bij een g...

Stuur ons een bericht