You currently have Javascript disabled!

Druppelsysteem en CleanJack wandterminal voor reguliere schoonmaak

Voor schoonmaakbedrijven die willen zorgen voor een efficiënte planning en uitvoering van de werkzaamheden is het CleanJack druppelsysteem en de CleanJack wandterminal een uitstekende oplossing. Met deze tools staan schoonmaakbedrijven altijd in verbinding met hun medewerkers op iedere werklocatie en kunnen zij de voortgang van de werkzaamheden bijhouden en eventuele problemen snel oplossen.

Wat is een CleanJack druppelsysteem?

Het CleanJack druppelsysteem bestaat uit unieke ID-sleutelhangers die medewerkers kunnen gebruiken om zich aan te melden bij de CleanJack wandterminal op de werklocatie. Zodra medewerkers op de locatie aankomen, kunnen zij zich eenvoudig aanmelden door in te klokken met hun unieke ID-sleutelhanger. De starttijd wordt automatisch geregistreerd en medewerkers worden via de wandterminal geïnformeerd over hun werkzaamheden en eventuele aandachtspunten. 


De CleanJack wandterminal wordt eenvoudig tegen de muur geplakt en is een handige tool voor schoonmaakbedrijven om de voortgang van de werkzaamheden bij te houden en eventuele problemen snel op te lossen. Zo kunnen schoonmaakbedrijven via de wandterminal de start- en eindtijden van de werkzaamheden registreren, controleren of alle taken zijn uitgevoerd en eventuele problemen of klachten direct oplossen.

Waardevolle tools voor schoonmaakbedrijven

Het CleanJack druppelsysteem en de CleanJack wandterminal zijn dus een waardevolle tool voor schoonmaakbedrijven die willen zorgen voor een efficiënte planning en uitvoering van de werkzaamheden en betere communicatie met hun medewerkers. Het systeem is gebruiksvriendelijk en draagt bij aan een hogere klanttevredenheid en meer waardering voor de schoonmakers. Zo gemakkelijk kan tijd- en aanwezigheidsregistratie zijn. 

Wil je meer weten over het in- en uitklokken met CleanJack? Lees het dan in: https://cleanjack.nl/in-en-uitklokken-met-cleanjack-is-heel-erg-gemakkelijk
Alleen een sleutelhanger: makkelijker kan het niet!
Aanwezigheid altijd inzichtelijk
Taken en aandachtspunten altijd duidelijk

Misschien ook interessant:

Aanwezigheidsregistratie apps voor reguliere schoonmaak

Aanwezigheidsregistratie apps voor reguliere schoonmaak

Bekijk product
Digitale werkbon

Digitale werkbon

Bekijk product

Misschien ook interessant:

Tijd- en aanwezigheidsregistratie

Tijd- en aanwezigheidsregistratie

Bekijk product
Planning en online dashboard

Planning en online dashboard

Bekijk product
Digitaal logboek en rapportages

Digitaal logboek en rapportages

Bekijk product
Aanwezigheidsregistratie apps voor reguliere schoonmaak

Aanwezigheidsregistratie apps voor reguliere schoonmaak

Bekijk product
Digitale werkbon

Digitale werkbon

Bekijk product

Veel gestelde vragen

Een wandterminal kost euro 195. Voor een lage gebruiksfee per maand bent u verzekerd van een stabiel, veilig en betrouwbaar systeem en werkt u automatisch altijd met de meest recente softwareversie. De gebruiksfee is afhankelijk van het aantal schoonmakers en het aantal locaties. Vraag hier gelijk een offerte op maat aan.

Het beheer van het systeem met sleutelhangers en wandterminals is erg eenvoudig. Schoonmakers hoeven geen Apps te installeren of handterminal te beheren maar krijgen alleen een sleutelhanger. Als er personeelswisselingen zijn dan kan de sleutelhanger eenvoudig worden omgezet naar een andere medewerker. Als er meerdere schoonmakers werkzaam zijn op een locatie dan is de wandterminal meestal voordeliger dan Apps of handterminals. Als je te maken hebt met meerdere kleine werklocaties dan kan het voordeliger zijn om de medewerker een mobiele telefoon (App) of handterminal mee te geven. Een medewerker van CleanJack kan u bij deze keuze goed adviseren.

In iedere wandterminal zit een CleanJack simkaart die de communicatie tussen het online dashboard en de terminal verzorgt. De wandterminal kan ook communiceren via wifi.

Ja, dat kan. Als een schoonmaker inklokt, verschijnt het bericht automatisch in het display.

De wandterminal heeft een 220V stekker. De wandterminal heeft ook een batterij: als de spanning even weg is, kan er gewoon geklokt worden.

Supersimpel, de wandterminal plak je met speciaal klitteband tegen de muur. De wandterminal laat geen beschadiging achter op de muur.