You currently have Javascript disabled!

Social Content Marketeer

Ben jij die creatieve Social Content Marketeer die ons team komt versterken?

Pakkende ideeën, woorden en beelden; jij verzint en creëert het. Je bent een gedreven Social Content Marketeer. Jij houdt van creatieve effectieve content. 

Als Social Content Marketeer ben je verantwoordelijk voor alle content voor onze social mediakanalen, blogs, (e-mail)nieuwsbrieven, SEO-webpagina’s en diverse campagnes. Samen met je collega’s van marketing en sales en het reclamebureau zorg je voor aansprekende content gericht op onze internationale zakelijke doelgroep. Met als belangrijkste einddoel; het genereren van leads, die door ons sales team opgepakt kunnen worden. Zij converteren vervolgens jouw leads naar nieuwe klanten en opdrachten. 

Als social media specialist ben je een online marketeer die alles weet van social media. Je volgt alle trends op de voet, je kent de features van de platformen op je duimpje en weet je precies hoe je deze inzet om de juiste doelgroepen te bereiken. Jouw voornaamste taak is het bedenken van strategieën, uitwerken van campagnes en creëren van content voor onze zakelijke doelgroepen.

CleanJack

CleanJack is een Nederlands ICT-bedrijf dat volledig gespecialiseerd is in tijd- en aanwezigheidsregistratie voor facilitaire dienstverleners. Vanuit ons moderne kantoor in de Caballero Fabriek in Den Haag, te midden van innovatieve start-ups & scale-ups, werken wij voor opdrachtgevers in 9 landen.

CleanJack’s missie is om de toonaangevende Europese oplossing te zijn voor tijd- en aanwezigheidsregistratie voor schoonmaakprofessionals. Met CleanJack kunnen schoonmaakbedrijven efficiënter werken, voldoen aan wet- en regelgeving en écht grip krijgen op kwaliteit en kosten.

Wie wij zoeken:
  • Een creatieve Teamplayer
  • Data gedreven en resultaatgericht
  • Met een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Ervaring met Facebook, LinkedIn, YouTube, Instagram, Twitter en mogelijk Pinterest
  • Ervaring met e-mailmarketing en marketing automations
  • Kennis van SEO en SEA
  • Kennis van opmaak, publicatie- en analysetools. Bijvoorbeeld: Photoshop, Coosto, website CMS, Clickdimensions of Analytics
  • Je hebt oog voor trends in de markt, doelgroepen en de concurrentie
  • Je werkt nauwkeurig en gestructureerd
  • Je hebt een hbo-diploma en minimaal 3 jaar relevante werkervaring
Wat je gaat doen:

·        Jaarplan - Je maakt een jaarplan hoe je met content - marketing leads kunt genereren en hoe je invulling kunt geven aan de marktpositionering van CleanJack

·        Salesfunnels - Je denkt in Salesfunnels en in constante conversie optimalisatie

·        Contentkalender - Je maakt de content kalender en voert deze uit

·        Produceren en publiceren - Je produceert en publiceert content, blogs, foto’s en video’s op onze sociale media kanalen en website

·        Beheer - Je beheert alle nationale en internationale social media kanalen en de websites. Je laat deze voortdurend groeien

·        Nieuwsbrieven, campagnes - Je verzorgt de nieuwsbrieven, e-mailcampagnes, conversie campagnes

Wat wij bieden

·        een hecht en enthousiast team waarmee je samenwerkt aan uitdagende projecten

·        een informele werksfeer bij een internationaal georiënteerd bedrijf

·        een leuke werkomgeving in de centraal gelegen Caballero Fabriek in Den Haag

·        goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder part-time mogelijkheden

Jouw sollicitatie

Spreekt het bovenstaande je aan en herken je je in het profiel dan willen we heel graag kennis met je maken! Bel gelijk voor een afspraak met Elles Swaager, telefoonnummer 070-2040132 of stuur een email naar eswaager@cleanjack.nl.